KONE-KETONEN WORLDWIDE

Yritys

 

OPTIMAALISTA TEHOA JA LUOTETTAVUUTTA

KETO-harvestereita tekee alan kokenut ja osaava henkilöstö käyttäen apunaan nykyaikaisinta tekniikkaa ja automaatiota. KETO-yksioteharvestereita valmistetaan kahdeksaa kokoluokkaa, KETO-51, KETO-100, KETO-150, KETO-500, KETO-600, KETO-800 ja uusimpina tuotekehityksen tuloksina Eco Supreme-sarja ja KETO Forst Eco.

Sopiva KETO löytyy niin maatalous- kuin metsätraktoriin ja kaivinkonealustoille. Aktiivinen tuotekehitys ja palaute käyttäjiltä jo 30 vuoden ajalta yhdistyvät kaikissa KETO-harvestereissa - optimaalisena tehona ja luotettavuutena.

KETO-harvesterit ovat keveitä suhteessa tehoonsa ja soveltuvat hyvin niin harvennukseen kuin vaativaan päätehakkuuseenkin. Niiden etuina on nerokas hydrauliikka ja ainutlaatuinen telaveto, joka ei vahingoita puuta.

KETO-harvesterit on suojattu kymmenin kansainvälisin patentein, jotka koskevat telasyöttöä, runkorakennetta, hydraulijärjestelmää ja kaatopäätä.

KETO-harvestereilla on vahva jalansija pohjoismaiden lisäksi Australiassa, Kanadassa, Ranskassa, Saksassa, Isossa-Britanniassa, Japanissa, Uudessa-Seelannissa, USAssa ja Espanjassa.