KONE-KETONEN WORLDWIDE

Företaget

 

I KETO-SKÖRDARNA KOMBINERAS EN LÅNG ERFARENHET

KETO-skördarna tillverkas av en erfaren och kompetent personal med hjälp av den modernaste tekniken och automationen. KETO-engreppsskördarna tillverkas i åtta storleksklasser: KETO-51, KETO-100, KETO-150, KETO-500, KETO-600, KETO-800 och som de nyaste resultaten av produktutvecklingen finns serien Eco Supreme och KETO Forst Eco.

Du hittar en lämplig KETO för jordbruks- och skogstraktorer och grävmaskiner. En aktiv produktutveckling och respons från kunderna under 30 års tid kombineras i alla KETO-skördare – som optimal effekt och pålitlighet.

KETO-skördarna är lätta i förhållande till effekten och de lämpar sig bra för såväl gallring som krävande kalhyggen. Fördelarna är en genial hydraulik och en unik valsmatning som inte skadar virket.

KETO-skördarna har skyddats med tiotal internationella patent, som gäller valsmatning, stomme, hydraulsystem och kapaggregat. KETO-skördarna har ett starkt fotfäste i de nordiska länderna, men även i Australien, Kanada, Frankrike, Tyskland, Storbritannien, Japan, Nya Zeeland, USA och Spanien.