Skip Ribbon Commands
Skip to main content
yleist
 
image description
Maailman metsissa karaistunut mallisto
KETO 150 Supreme Eco
KETO Forst Eco
Tutustu mallistoon »

KETO -HARVESTEREISSA YHDISTYY PITKÄ KOKEMUS

Kone-Ketonen Oy perustettiin vuonna 1984. Harvestereiden sarjavalmistus aloitettiin 1985. Nyt tuotantotilojen koko on n. 7000 m2.

KETO -harvestereita tekee alan ehkä kokenein henkilöstö käyttäen apunaan nykyaikaisinta tekniikkaa ja automaatiota. KETO -yksioteharvestereita valmistetaan kahdeksaa kokoluokkaa, KETO-51, KETO-100, KETO-150, KETO-500, KETO-600, KETO-800 ja uusimpina tuotekehityksen tuloksina Eco Supreme-sarja ja KETO Forst Eco.

Sopiva KETO löytyy niin maatalous- kuin metsätraktoriin ja kaivinkonealustoille. Aktiivinen tuotekehitys ja palaute käyttäjiltä jo 30 vuoden ajalta yhdistyvät kaikissa KETO -harvestereissa - optimaalisena tehona ja luotettavuutena.

KETO -harvesterit ovat keveitä suhteessa tehoonsa ja soveltuvat hyvin niin harvennukseen kuin vaativaan päätehakkuuseenkin. Niiden etuina on nerokas hydrauliikka ja ainutlaatuinen telaveto, joka ei vahingoita puuta.

KETO -harvesterit on suojattu kymmenin kansainvälisin patentein, jotka koskevat telasyöttöä, runkorakennetta, hydraulijärjestelmää ja kaatopäätä.

KETO -harvestereilla on vahva jalansija pohjoismaiden lisäksi Australiassa, Kanadassa, Ranskassa, Saksassa, Isossa-Britanniassa, Japanissa, Uudessa-Seelannissa, USAssa ja Espanjassa.


Löydät meidät myös Facebookista!

https://www.facebook.com/ketoharvesters